Hvordan virker BlancOne®

Tandblegning ved lysets hastighed

BlancOne® tilbyder tandblegebehandlinger baseret på en fotokemisk reaktion. I fotokemiske reaktioner fungerer lyset som aktivering af blegegelen, der er appliceret på tænderne.

Lyset fra Arcus-lysaktiveringslampen, der bruges til BlancOne®-blegebehandlingerne, er harmløst LED-lys, den samme bølgelængde af blåt lys, der bruges til behandling af nyfødte for at normalisere babyens bilirubin niveauer. På trods af det, er lyset dog så stærkt, at øjnene er beskyttet med beskyttelsesbriller under blegebehandlingen.

Ved hjælp af BlancOne’s fotokemiske teknologi bliver peroxid nedbrydningen på få minutter hyper accelleret. Ved at udnytte lysenergi (fotoner) og forstærke den gennem særlige følsomme fotoinitiatorer og kemiske katalysatorer, kan BlancOne udløse fotokemiske reaktioner med en hastighed, som aldrig er set før inden for tandblegning.

På få minutter frigiver BlancOne behandlingen singlet oxygen, der er videnskabeligt bevist, som det mest effektive og sikreste tandblegemiddel.

Den mest sikre tandblegebehandling

Følsomhed er den typiske bivirkning ved konventionelle tandblegebehandlinger. Derfor indeholder alle traditionelle tandblegebehandlinger midler, der reducerer følsomheden og reparerer emaljen. Takket være dens korte aktiveringstid og lave peroxid koncentration er BlancOne®-behandlingerne skånsomme, skader eller dehydrerer ikke emaljen og forårsager ikke smerte eller følsomhed. Af den grund er BlancOne® de eneste tilgængelige behandlinger på markedet, der er fri for desensibiliserende og remineraliserende ingredienser.