Et hvidt smil starter med en sund mund og sunde tænder

Med tiden har vores tænder en tendens til at absorbere pigmenter fra mad, drikkevarer og røg. Disse stoffer ender med at ændre tændernes hvidhed og få dem til at se mørkere ud.

Tandpasta og andre håndkøbsprodukter kan fjerne eller falme ydre pletter på overfladen af tænderne, men de kan ikke påvirke misfarvninger i emaljen og dentinen. Den eneste effektive måde at fjerne pletter på er ilt, der frigives i forbindelse med professionelle blegebehandlinger.

BlancOne® er en professionel tandblegning, der udføres på en tandklinik

Før blegning skal munden kontrolleres for at sikre, at der ikke er infektioner, tandsten eller caries. Din tandlæge vil afgøre behandlingens egnethed ved at tjekke munden, tænderne og tændernes nuance. Tændernes tilstand og eventuelle fyldninger, facader, kroner og broer kan påvirke det endelige resultat af blegningen. Tandblegning foregår altid i en sund og ren mund, det er derfor vigtigt at fjerne tandsten og misfarvning inden tandblegning. Tændernes tilstand og eventuelle fyldninger, facader, kroner og broer kan påvirke det endelige resultat af blegningen.

Tandblegning er ikke beregnet til mindreårige eller børn, og ikke til gravide eller ammende kvinder.

Find klinikken